Proizvodi » Cenovnici

Štampa cenovnika

ŠTAMPA cenovnika u studiju za digitalnu i ofset štampu Digital Art može biti jednostrana ili obostrana. Štampa cenovnika se takođe radi u koloru ili kao crno bela. Digital Art studio preporučuje papir gramature od 200 do 350g/m2 kao materijal za štampu cenovnika, kao i specijalne vrste papira.

Štampa cenovnika je usluga koju uglavnom traže vlasnici kafea i bifea koji u svojoj ponudi nemaju veliki broj artkala. Pošto se u kafeima i bifeima služe uglavnom određene vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, cenovnici nisu velikog formata, pa se štampa cenovnika radi na A5 formatu, formatu dimenzija 10x24cm ili 16x16cm. Pored same štampe cenovnika, preporučuje se i plastifikacija zbog zaštite od prljanja i habanja.

Ukoliko pored bezalkoholnih napitaka i alkoholnih pića imate u ponudi i određen broj artikala hrane, možda bi vam više odgovarala štampa jelovnika umesto štampe cenovnika.

TEHNIKA ŠTAMPE CENOVNIKA

Štampa cenovnika se u Digital Art štampariji radi digitalnom tehnikom štampe koju odlikuje velika brzina i izuzetan kvalitet, kako krupnih, tako i sitnih detalja teksta i fotografija.

ROK ZA ŠTAMPU I PLASTIFIKACIJU CENOVNIKA

Rok za štampu i plastifikaciju cenovnika se određuje nakon dostave pripreme za štampu cenovnika. Ukoliko imate pripremu za štampu cenovnika, možete je dostaviti lično ili mailom, a u slučaju potrebe naši dizajneri mogu za Vas uraditi pripremu za štampu cenovnika ili korekciju postojeće. Korekcije postojećih priprema za štampu cenovnika se uglavnom rade kada se menjaju artikli ili cene, tako da korekcija ne oduzima puno vremena.

DORADNI PROCESI ŠTAMPE CENOVNIKA

U okviru štampe cenovnika Digital Art studio može ponuditi i doradne procese:

  • plastifikacija cenovnika u  mat i sjaj sjaj varijanti
  • rundovanje cenovnika
  • bigovanje cenovnika
  • štancovanje cenovnika

VARIJABILNA ŠTAMPA CENOVNIKA

U sklopu štampe cenovnika postoji i mogućnost personalizacije cenovnika varijabilnom štampom. Varijabilna štampa cenovnika omogućava da svaki odštampani cenovnik bude drugačiji, sa različitim brojem, različitom ponudom i sl... Varijabilnom štampom možete izbeći potrebu da naknadno dopisujete ili dodajete bilo koju vrstu teksta ili sadržaja na samom cenovniku.Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h, ili pozovite na 011 361 72 81.