Proizvodi » Cenovnici

Štampa cenovnika

ŠTAMPA cenovnika u studiju za digitalnu i ofset štampu Digital Art može biti jednostrana ili obostrana. Štampa cenovnika se takođe radi u koloru ili kao crno bela. Digital Art studio preporučuje papir gramature od 200 do 350g/m2 kao materijal za štampu cenovnika, kao i specijalne vrste papira.

DORADNI PROCESI ŠTAMPE CENOVNIKA

U okviru štampe cenovnika Digital Art studio može ponuditi i doradne procese:

  • plastifikacija cenovnika u  mat i sjaj sjaj varijanti
  • rundovanje cenovnika
  • bigovanje cenovnika
  • štancovanje cenovnika

VARIJABILNA ŠTAMPA CENOVNIKA

U sklopu štampe cenovnika postoji i mogućnost personalizacije cenovnika varijabilnom štampom. Varijabilna štampa cenovnika omogućava da svaki odštampani cenovnik bude drugačiji, sa različitim brojem, različitom ponudom i sl... Varijabilnom štampom možete izbeći potrebu da naknadno dopisujete ili dodajete bilo koju vrstu teksta ili sadržaja na samom cenovniku.Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h, ili pozovite na 011 361 72 81.