Proizvodi » Jelovnici

Štampa jelovnika

Štampa jelovnika je jedna od specijalnosti štamparije Digital Art. Jelovnici su široko rasprostranjeni i mogu se naći u skoro svim ugostiteljskim objektima u vidu jednostranih, dvostranih jelovnika, pa sve do jelovnika sa više strana u tvrdom povezu. Posebno možemo istaći mogućnost štampe u srebrnoj i zlatnoj boji u digitalnom procesu štampe koji smo usvojili prvi u Srbiji.

Kao i za druge vrste štampanog materijala i za jelovnike postoji mogućnost jednostrane i dvostrane štampe. Štampa može biti u boji ili crno bela.

MATERIJAL ZA ŠTAMPU JELOVNIKA

Za štampu jelovnika Digital Art preporučuje papir gramature od 200 do 350g/m2, kao i specijalni papir.

DORADNI PROCESI U ŠTAMPI JELOVNIKA

Preporučeni doradni procesi u štampi jelovnika mogu biti:

  • plastifikacija jelovnika u mat ili sjaj varijanti
  • laminacija jelovnika
  • rundovanje jelovnika
  • bigovanje jelovnika
  • štancovanje jelovnika
  • parcijalni lak jelovnika

POVEZ JELOVNIKA

Povez jelovnika se može uraditi spiralom ili klamovanjem, a za posebne vrste jelovnika Digital Art može uraditi i tvrdi povez (koža ili veštačka koža), sa ili bez štampe na povezu. Štampa poveza (korica) jelovnika se može raditi u zlatotisku ili kao žig (naziv, logo i sl.).Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h, ili pozovite na 011 361 72 81.