Proizvodi » Vaučeri

Štampa vaučera

Ako razmišljate o štampanju vaučera za vašu kompaniju, onda ste došli na pravo mesto. Digital Art u saradnji sa vama može kreirati jedinstveni personalizovanivaučer, bez obzira da li imate svoj dizajn ili želite da naš tim grafičkih dizajnera kreira dizajn po vašoj želji.

Cilj nam je da proces štampe vaučera bude jednostavan, brz i pristupačan. Uz nisku minimalnu količinu narudžbine možete ih isprobati kao sredstvo marketinga i videti da li vaučeri mogu pozitivno uticati na vaše poslovanje.

Štampa vaučera može biti jednostrana ili obostrana, a prema boji može biti crno bela ili kolor.

Za štampu vaučera, Digital Art preporučuje papir od 120 do 150gr/m2 uz mogućnost dorade.

DORADNI PROCESI U ŠTAMPI VAUČERA

Doradni procesi u štampi vaučera mogu biti:

  • sečenje vaučera
  • štancovanje vaučera
  • perforacija vaučera
  • povez vaučera u blok.

VARIJABILNA ŠTAMPA VAUČERA

Mogućnost varijabilne štampe vaučera nudi mogućnost numerisanja, štampe različitih simbola ili grafike na vaučerima iste serije. U okviru štampe vaučera, moguća je i štampa sigurnosnih elemenata radi zaštite od zloupotreba.Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h, ili pozovite na 011 361 72 81.