Proizvodi » Memorandumi

Štampa memoranduma

Štampa memoranduma je i dalje veoma popularna usluga. Štampanje memoranduma u štampariji nije samo ekonomično jer se pravi velika ušteda na svakodnevnoj štampi elemenata memoranduma na kancelarijskom štampaču, već je i dobar način da uz poruku, račun, narudžbenicu, koja se na memorandumu nalazi, pošaljete i marketinšku poruku kroz logo, slogan firme i sl.

Digital Art štampa memorandume na kvalitetnom papiru mašinama vrhunskog kvaliteta otiska i postojanosti boja.

Pored želje za isticanjem svog brenda među zaposlenima, saradnicima i klijentima, postoje slučajevi u kojima je slanje određenih zahteva i poruka na memorandumu obavezan način komunikacije.

Štampa memoranduma može biti jednostrana, u boji ili crno bela.

MATERIJAL ZA ŠTAMPU MEMORANDUMA

Kao materijal za štampu memoranduma, Digital Art koristi kvalitetan papir od 80gr/m2.

DORADNI PROCESI ŠTAMPE MEMORANDUMA

Od doradnih procesa u štampi memoranduma možemo preporučiti sečenje po dimenzijama naručioca.

Standardne dimenzije memoranduma su 210x297mm (A4)Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h, ili pozovite na 011 361 72 81.