Proizvodi » Katalozi

Štampa kataloga

Štampom kataloga možete predstaviti svoje proizvode i usluge i olakšati prodaju i promociju.

Kvalitetnom štampom kataloga Digital Art će se pobrinuti da privučete pažnju kupaca. Impresivnim grafičkim dizajnom i nizom opcija za štampanje i završnu obradu kataloga koje nudi Digital art, možete svom poslovanju dodati još jednu prepoznatljivu notu.

Kakav god izgled stranica i korica kataloga želite, naš tim grafičkih dizajnera i stručnjaka za štampu može napraviti. Od velikih i sjajnih, do opuštenih i modernih kataloga, sa velikim izborom vrsta papira, mnoštvom doradnih procesa i načina povezivanja.

Štampa kataloga se može raditi kao štampa u boji i li crno bela, a preporučeni materijali za štampu kataloga su papiri od 80 do 250gr/m2, u zavisnosti da li se štampaju stranice ili korice.

DORADNI PROCESI ŠTAMPE KATALOGA

Od doradnih procesa, kao dela štampe kataloga, Digital Art može ponuditi:

  • plastifikaciju korica kataloga u mat ili sjaj varijanti
  • povez kataloga spiralom, klamovanjem ili binderom.


Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h, ili pozovite na 011 361 72 81.