Proizvodi » Katalozi

Štampa kataloga

Štampom kataloga možete predstaviti svoje proizvode i usluge i olakšati prodaju i promociju. Da li planirate da vodite marketinšku kampanju za širenje saznanja o vašoj kompaniji i uslugama? Savremeni marketing govori o tome koliko dobro možete zastupati svoj brend. Dakle, ovde su vam potrebne usluge stručne kompanije za štampanje kataloga koja će vam pomoći u širenju reči o vašem brendu kroz kreativno dizajniran marketing koji komunicira sa klijentima i koji će ih ubediti da posluju sa vama. Sa Digital Art štamparijom imate mogućnost da štampu kataloga uradite kvalitetno i brzo.
 
Vaš marketinški materijal je vaša veza sa potencijalnim klijentima i kupcima. To znači da u štampi kataloga nema mesta za greške. Kako planirate da stvorite marketinški materijal za svoje poslovanje, od ključne je važnosti potražiti stručnu pomoć od kompanije koja se bavi štampanjem kataloga. Naši stručni i predani grafički dizajneri su uvek tu da pomognu.

Štampa kataloga je efikasan način i za povećanje prodaje, a nudi ogromnu marketinšku vrednost i razne mogućnosti. Kvalitetno dizajnirani katalozi jasno ocrtavaju raznolikost proizvoda i usluga u ponudi kako bi privukli kupce. Kao jedni od najboljih u štampi kataloga u Srbiji, možemo vam pomoći da napravite vizuelno zadivljujuće kataloge, koji će izazvati radoznalost i privući pažnju vaših potencijalnih klijenata. Naš stručni tim za pripremu štampe kataloga može vas posavetovati o trenutnim trendovima, bojama i pružiti mogućmost da pogledate neke od dizajna.

Dakle, kada je vaš glavni fokus na štampi uspešnog kataloga, možemo vam pružiti kvalitetna rešenja za sve potrebe. U Digital Art štampariji imamo stručan i motivisan tim stručnjaka za dizajn, pripremu i štampu kataloga. Razumemo važnost izrade visokokvalitetnih, živopisnih i profesionalnih kataloga koji će vam pomoći da ostanete ispred konkurencije prilikom promocije svojih proizvoda i usluga postojećim i potencijalnim novim kupcima.

Nakon završetka štampe kataloga, može se izvršiti i dostava na adresu ili kataloge možete preuzeti kod nas.

Kvalitetnom štampom kataloga Digital Art će se pobrinuti da privučete pažnju kupaca. Impresivnim grafičkim dizajnom i nizom opcija za štampanje i završnu obradu kataloga koje nudi Digital art, možete svom poslovanju dodati još jednu prepoznatljivu notu.

Kakav god izgled stranica i korica kataloga želite, naš tim grafičkih dizajnera i stručnjaka za štampu može napraviti. Od velikih i sjajnih, do opuštenih i modernih kataloga, sa velikim izborom vrsta papira, mnoštvom doradnih procesa i načina povezivanja.

Štampa kataloga se može raditi kao štampa u boji i li crno bela, a preporučeni materijali za štampu kataloga su papiri od 80 do 250gr/m2, u zavisnosti da li se štampaju stranice ili korice.

DORADNI PROCESI ŠTAMPE KATALOGA

Od doradnih procesa, kao dela štampe kataloga, Digital Art može ponuditi:

  • plastifikaciju korica kataloga u mat ili sjaj varijanti
  • povez kataloga spiralom, klamovanjem ili binderom.


Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h, ili pozovite na 011 361 72 81.