Proizvodi » Knjige

Štampa knjiga

Pisanje knjige je težak posao, ali štampa knjiga ne bi trebalo da bude. Sa Digital Art štamparijom, u delu koji se bavi štampom knjiga - u dobrim ste rukama.

Objavljivanje knjiga nikada nije bilo lakše, a Digital Art štamparija kombinuje najnovije tehnologije štampanja sa dugogodišnjim iskustvom u štampi knjiga. Bilo da se radi o poslu, školi, dobrotvornim ustanovama ili samostalnom autoru, možete očekivati da ćemo isporučiti visokokvalitetne štampane knjige po povoljnim cenama.

Iskoristite naše iskustvo štampanja i koričenja i pridružite se stotinama pisaca koji dokazuju da svako može biti objavljen bez angažovanog agenta ili izdavačke kuće, a sve to po veoma pristupačnim cenama.

Ne morate biti velika kompanija ili imati ogroman broj knjiga da biste ih štampali kod nas. Mi često pomažemo malim preduzećima i drugima kojima su potrebne usluge štampe knjiga manjeg tiraža. Možemo da uradimo štampanje hiljada knjiga, ako je to što vam treba ili da napravimo ograničenu seriju od samo 50 ili 100 knjiga. Takođe imamo mogućnosti za štampanje knjiga u potpuno digitalnoj tehnici, pogodno za male tiraže.

Pozovite nas i saznajte više o mnogim mogućnostima za štampu knjige upravo onako kako ste je zamislili. U našoj ponudi postoji digitalna štampa za manju količinu knjiga ili ofset štampa za veće tiraže.

Digitalna štampa je ono što nam omogućava da ponudimo malu serijsku ili brzu štampu knjiga za organizacije, preduzeća ili pojedince. Podešavanje je lako i jeftino u poređenju s tradicionalnim ofsetnim štampanjem, tako da vaš trošak po knjizi može biti niži, posebno ako je u tiražu manjeg obima. Međutim, ako vam je potreban veći broj knjiga, njega ćemo štampati u ofset tehnici.

Razgovarajte sa našim iskusnim timom oko štampe knjiga, kako biste shvatili šta je najbolje za vaše potrebe.

Vrste koričenja i završne obrade često zavise od vrste knjige i njenog željenog izgleda. U skladu sa vašim zahtevima, možemo obezbediti sve vrste koričenja i povezivanja knjiga.

Imate viziju svoje knjige za štampu? Digital Art je tu da pomogne da viziju pretvorite u stvarnost sa širokim opsegom visokokvalitetnih opcija štampe.

Odštampajte knjigu koju ste zamišljali, onako kako želite, kad god vam zatreba i u bilo kom tiražu.

Digital Art može pomoći i u:

  • Dizajniranju korica knjige
  • Odabiru papira za štampu knjige
  • Odabiru formata koji se savršeno uklapaju u želje čitalaca

Suprotno popularnoj izreci, mnogi čitaoci ocenjuju knjigu prema koricama. Zato je važno da pravilno odaberete način da svoju knjigu predstavite u pravom svetlu na prvi pogled.

Knjige koje štampa Digital Art štamparija karakteriše jasna grafika i oštar tekst. Digital Art koristi najnapredniju tehnologiju štampe u štamparskoj industriji kako bi pružio vrhunski proizvod i uslugu na najefikasniji i najbolji način.

Štampa knjiga može biti crno bela ili u boji, a od materijala preporučujemo papire od 80 do 250gr/m2.

DORADNI PROCESI U ŠTAMPI KNJIGA

Od doradnih procesa preporučujemo:

  • plastifikaciju korica kjiga u mat ili sjaj varijanti
  • povez kjiga spiralom, klamovanjem ili binderom.


Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h, ili pozovite na 011 361 72 81.