Proizvodi » Flajeri

Štampa flajera

Štampa flajera se može raditi u različite svrhe. Od namene flajera zavisi, uglavnom, način grafičke pripreme i štampe. Flajeri mogu biti standardnih i nestandardnih dimenzija, sa savijanjem (dvodelni, trodelni...) ili bez savijanja.

Štampa flajera se takođe može raditi kao jednostrana ili obostrana, a po pitanju boja može biti crno bela ili štampa u boji. Digital Art preporučuje papir gramature od 120gr/m2 do 200gr/m2 za štampu flajera za različite namene.

Štampa flajera, kao i štampa vizit karti spada u štampu promo materijala namenjenog za direktan marketing. Za razliku od vizit karti, štampa flajera se radi obično u većem broju komada i na tanjim papirima.

Štampa flajera se može raditi po zahtevu naručioca uz izradu dizajna i pripreme za štampu ili se flajeri mogu štampati na osnovu već postojeće pripreme.

Priprema za štampu flajera je usluga koju takođe možete zatražiti od nas.. Za štampu flajera možete odabrati neke od postojećih modela ili se za vas može uraditi potpuno novi dizajn flajera.

Flajeri se mogu koristiti za reklamiranje skoro svega, od usluga, proizvoda ili nekih dešavanja, skupova, koncerata i sl. Flajeri su uglavnom namenjeni za kratkotrajnu promociju i često se menjaju, kako njihov dizajn, tako i poruke koje se flajerima prenose.

CENA ŠTAMPE FLAJERA

Cena štampe flajera je veoma niska u poređenju sa drugim vidovima reklamnog materijala, a budući da se flajeri koriste za direktan marketing i promociju, mogu imati veoma dobar učinak, što se odziva potencijalnih kupaca ili korisnika usluga tiče.

Kvalitetno dizajniran i odštampan flajer se ne baca, već čuva i prenosi od čoveka do čoveka i time se postiže još veći efekat prodaje proizvoda i usluga ili odziv na skupove i druga dešavanja.

Ukoliko je potrebno uraditi potpuno novo idejno rešenje flajera ili izvršiti korkcije već postojeće pripreme flajera za štampu, naš stručni tim to može uraditi za vas.

Štampa flajera se može uraditi veoma brzo, a rok za štampu flajera zavisi od dizajna i pripreme za štampu , odnosno od trenutka kada nam dostavite već gotovu pripremu za štampu.

Flajere koje odštampamo možete preuzeti kod nas ili vam se mogu dostaviti kurirskom službom. O isporuci ili preuzimanju se uvek možemo dogovoriti.

DORADNI PROCESI U ŠTAMPI FLAJERA

Na zahtev klijenta, a u sklopu štampe flajera, Digital Art može izvršiti i doradne procese:

  • plastifikacija flajera u mat ili sjaj varijanti
  • rundovanje flajera
  • bigovanje flajera
  • štancovanje flajera
  • blindruk flajera
  • parcijalni lak na flajerima


Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h, ili pozovite na 011 361 72 81.