Proizvodi » Plakati

Štampa plakata

Štampa plakata i postera, kao dela marketinškog materijala, najbolji je način obaveštavanja publike o predstojećim događajima. Štampa plakata i postera se radi za promociju događaja, koncerata, utakmica ili za pozivanje šitrokih masa na učešće u različitim kampanjama. Nije redak slučaj da se štampa plakata radi i za pojedince koji imaju poruku koju žele da pošalju drugima.

Štampa plakata se radi u digitalnoj, tabačnoj tehnici kao jednostrana štampa u boji ili crno-bela. Što se tiče formata plakata, za veće dimenzije se koristi štampa širokog formata.

MATERIJAL ZA ŠTAMPU PLAKATA

Od materijala za štampu plakata preporučujemo papir gramature od 150 do 350g/m2, specijalni papir, citylight, blueback, fotogloss i sl.

DORADNI PROCESI U ŠTAMPI PLAKATA

Mogući doradni procesi u štampi plakata:

  • plastifikacija postera mat/sjaj
  • kaširanje na penu
  • foreks


Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h, ili pozovite na 011 361 72 81.